Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Länkar


Här följer ett antal länkar till organisationer som bedriver forskning eller annan verksamhet i anslutning till Tellus intresseområden.

 

Göteborgs atmosfärsvetenskapliga centrum (GAC)

GAC är ett centrum för atmosfärsrelaterad forskning i Göteborgsregionen. Centret skall verka för ökat samarbete och bättre samordning av resurser och aktiviteter, med ambitionen att vidareutveckla centret till en betydande forskningsorganisation nationellt och internationellt.

Göteborgs atmosfärsvetenskapliga centrum


havet.nu

Websajten havet.nu är en gemensam satsning från Sveriges tre Marina Forskningscentrum. Den ska vara en naturlig startpunkt för alla som vill veta något om havet, havsforskning eller havsmiljöarbete. 

havet.nu

  

Göteborgs miljövetenskapliga centrum (GMV)

GMV är Chalmers och Göteborgs universitets gemensamma organisation för arbete med miljö och hållbar utveckling. Forskning och utbildning är GMV:s huvudområden, men GMV arbetar också med utveckling av samhällskontakter för att främja forskning och utbildning inom miljö och hållbar utveckling.

Göteborgs miljövetenskapliga centrum

 

Baltic Nest Institute

Baltic Nest Institute är ett forskningsinstitut som är lokaliserat till Sverige och Danmark, vid Stockholm Resilience Centre (se ovan), Stockholms universit och National Environmental Research Institute (NERI), Aarhus universitet i Roskilde. Syftet är att underhålla och utveckla ett beslutsstödssystem för adaptiv förvaltning av övergödning och fiske i Östersjön.

Baltic Nest Institute


Earth System Science Partnership (ESSP)

ESSP is a partnership for the integrated study of the Earth system, the ways that it is changing and the implications for global and regional sustainability. ESSP is a joint venture between four international global environmental change research programmes.

Earth System Science Partnership


The Earth System Sciences Research School (ESSRES)

The Earth System Sciences Research School which will officially start in summer 2008. It is a joint initiative of Alfred Wegener Institute Bremerhaven (AWI), University of Bremen (Uni-HB), and Jacobs University Bremen.

The Earth System Sciences Research School
 

 

 

 

Sidansvarig: Leif Anderson|Sidan uppdaterades: 2011-03-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?